Akcija!

Merbenit MB55- Črn

11,22

Merbenit MB55- Črn

Merbenit MB55 je visoko kvalitetna, hitro sušeča, trajno elastična eno-komponentna lepilno tesnilna masa na osnovi MS-polimera, ki se strjuje v stiku  z zračno vlago, posebej izdelana zunanjo in notranjo uporabo v navtiki, proizvodnji plovil, Karavaningu gradbeništvu in industriji. Merbenit MB55  je okolju in človeku prijazen izdelek, saj ne vsebuje topil, izocianatov in kislin.Lepilo je namenjeno za elastično , lepljenje in tesnjenje pri proizvodnji plovil ,avtodomov, počitniških prikolicah kakor  tudi za različna visoko zahtevna lepljenja v industriji, gradbeništvu – kjer se pri leplenju zahteva zahteva elastičen spoj .
Merbenit MB 55  ima oprijem tudi na vlažno oziroma mokro podlago. Odličen oprijem tudi na problematične podlage, kot so: prašno lakirane površine, razne plastike, akril, polikarbonat, itd
Masa je elektro prevodna ter temperaturno obstojna,  primerna tudi za prašno lakiranje. Lahko se barva , najboljši rezultati so pri postopku »mokro na mokro«.
Površine morajo biti čiste, suhe in razmaščene. Merbenit MB 55 ima dober oprijem na večino podlag brez uporabe primerja.
Merbenit MB 55 nanesite  na podlago z lopatico ali z ročno / pnevmatsko pištolo v debelini 1mm do 6mm. Debelina lepila je odvisna od vrste lepljenih materialov in pričakovanih raztezkov. Površine materialov, katere lepite morajo biti spojene pred formiranjem ”kože” (čas, ko je masa suha na dotik). Priporočljivo je mehansko fiksiranje pri nekaterih aplikacijah, dokler se masa ne utrdi. Čas utrjevanja je odvisen od temperature, relativne zračne vlage in debeline nanosa.

Značilnosti:

  • UV odporna
  • Elastična,
  • Zelo dobro odporna na vlago (sladka in morska voda),
  • Vremenske vplive
  • Temperature od -40°C do +90°C (kratkotrajno do +200°C).
  • Kartuša 290ml
  • Barva Črna

NA ZALOGI

Šifra: KO/MS/mb55/ČRN/290ml Kategorija:

Opis

Merbenit MB55- Črn

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg