Feel free

Sale and service of motorhomes!!!

Wehicle sales

Sales of new vehicles

Caravan servis

In our service we offer the service of caravans and motorhomes of all brands.

Webshop

Visit us in the online store

O nas

Naša zgodba

Proteus DC d.o.o  je novo nastalo  podjetje, ki je nastalo zaradi  strasti do avtodomov in kampiranja. Podjetje se ukvarja z izdelavo in servisom  počitniških vozil. S sodelavci imamo več let izkušenj v poslu s predelavami vozil v avtodom in servisom bivalnih vozil.

Po večletnih izkušnjah v tej panogi smo se odločil in razvili svojo blagovno znamko Proteus mobil.  Trenutno imamo v ponudbi dva VAN modela Proteus 6.0EC in Proteus 6.0VR. Še posebej smo ponosni na model Proteus 6.0VR saj ima vgrajena stranska vrata klasične širine, ki smo jih razvili v naši delavnici in smo eni redkih na tržišču VAN avtodomov s takšno rešitvijo.  V avtodome vgrajujemo  izdelke priznanih blagovnih znamk (Truma, Dometic, Thule, Vitrifrigo, CBE, Nord Elettronic, Fiamma, CAN,Thetford, Fiat).

Naša filozofija je čimbolj približati izdelek kupcu s kombinacijo kvalitete in funkcionalnosti saj se zavedamo, da morajo biti počitnice čim bolj brezskrbne.  Ponudimo vam lahko tudi najem našega izdelka Proteus Mobil Van, da se sami prepričate in se tako lažje odločite o morebitnem nakupu.

Zaradi povpraševanja po izdelkih za  bivalna vozila smo se odločili, da odpremo tudi spletno trgovino, kjer bi radi ponudili kvalitetne izdelke za samogradnjo in  nadgradnjo bivalnih vozil v spletni trgovini pa bo mogoče kupiti tudi izdelke za žar, kampiranje in prosti čas.  Z znanjem, ki ga imamo vam lahko svetujemo pri montaži in izbiri  izdelkov iz naše spletne trgovine, na vašo željo pa vam jih tudi zmontiramo.

Kontakt

+386 41 724 142

Proteus DC, proizvodnja in trgovina d.o.o.

Ulica Mirka Vadnova 19
4000 Kranj
Slovenija
ID number: SI56046413
IBAN : SI56 0312 6100 1133 692
Št. podjetja.: 8611246000
TEL: 041 72 41 42
Ponedelejk-Petek: 8.00 – 17.00